Terapeuter

Här är vi som arbetar på Narva Naprapati på Östermalm. Vi är naprapater med ett brinnande intresse för kroppen och dess funktion och ser alltid till våra patienters bästa.

Varmt välkommen till oss!

Madeleine Genberg

Legitimerad Naprapat
Madeleine är Leg. Naprapat och utbildad på Naprapathögskolan i Stockholm. Hon har arbetat som naprapat för fotbollslag på elitnivå i flertalet säsonger och är vidareutbildad inom Dry-Needling (akupunktur), undersökning och rehab för nedre extremitet samt Certifierad MammaMage-tränare. Sen våren 2020 är hon även handledare på Naprapathögskolans skolklinik. Hon har en tidigare idrottsbakgrund inom ridsport och fotboll div 2.

Tommie Sandell

Naprapat
Tommie är Naprapat och utbildad på Naprapathögskolan i Stockholm. I större delen av hans liv har fotboll, träning och fysisk aktivitet varit en stor del. Varför Tommie blev naprapat var pga en skada som han själv fick hjälp med av en naprapat och efter det kändes valet att studera till naprapat självklar.Han är även vidareutbildad inom Dry-Needling (akupunktur)och vill som naprapat hjälpa dig till en besvärsfri vardag där inte kroppen sätter några begränsningar.

Adress

Narvavägen 23
114 60 Stockholm

Kontakt

Öppettider

Måndag–Fredag: Varierade öppettider, kontakta oss för mer info.